Els millors jocs d’arqueologia


Interessant selecció dels millors jocs d’arqueologia per a nens que despertaràn l’interès i la curiositat als més joves (i adults! veure el nº 5). Sens dubte, els tres tipus més reeixits són: Els jocs d’excavació arqueològica, els jocs d’arqueologia egípcia i els jocs d’arqueologia de dinosaures.

TOP 1: NATIONAL GEOGRAPHIC: Kit de yacimiento de fósiles Reales, 15 fósiles

Sens dubte, el joc més professional, i per això està en primera posició. De la mà de National Geographic, un joc format per un jaciment arqueològic on trobar fins a 15 fòssils autèntics, cadascun amb la seva guia d’aprenentatge a tot color. Els nens es converteixen en paleontòlegs i gaudeixen de gran amb cada troballa trobada al jaciment.

Juego kit de excavación national geographic
juego de arqueologia fosil
Ejemplo de la caja

arqueologia divertida
La guía, en anglès, porta també els textos traduïts al castellà, fet que permetrà aprendre en ambdues llengües.

TOP 2: NATIONAL GEOGRAPHIC: Rocks & Fossils Kit: Set de 200+ piezas, incluyendo geodas, fósiles reales, cuarzo rosa, jaspe, venturina y muchas más rocas, cristales & Gemas

Aquest kit és una amplificació de l’anterior. Si el joc d’arqueologia previ recollia 15 fòssils, aqui hi trobem també diferents tipus de roques com geodes, quars o gemmes amb què potenciar el jaciment arqueològic del nen, així com també la seva diversió. No està en primera posició perquè el preu s’eleva lleugerament respecte a l’anterior, però les seves ressenyes són realment positives, per la qual cosa no defraudarà ningú.

juego de arqueologia fosil rocas y minerales
arqueologia niños
juego niños de arqueologia
La guía, en inglés, trae también los textos traducidos al castellano, por lo que permite aprender en ambos idiomas.

TOP 3: Excavaciones Fósiles 4 en 1, Kit Explorador de Fósiles Dinosaurios para Niño, Juego Arqueología con 4 Dinosaurios, Set de Paleontólogo

Aquest joc d’arqueologia és l’adequat per a aquells nens que es fascinen pels dinosaures, hi trobaràs 46 peces ocultes per recrear 4 dinosaures diferents, aprenent a excavar amb la minúcia i tècnica d’un veritable arqueòleg. A més, inclou un divertit llibre educatiu en 8 idiomes per completar la veritable experiència paleontològica compartint diversió, ciència i educació.

Juego arqueologia dinosaurio
kit yacimiento arqueologia

TOP 4: Juego de excavación arqueológica de Egipto para niños – Juego de experimentación con la gran pirámide para niños

juego de arqueologia egipto

Aquest joc ens porta a la màgia de l´antic Egipte. Una de les civilitzacions que més interès desperta en els infants. Durant aquesta aventura trobarem 12 tresors egipcis que haurem de trobar amb les eines que la pròpia caixa inclou. Això sí, per a aquest joc d’arqueologia convé col·locar unes estovalles a sota per evitar que la pols de l’excavació embruti a taula. L´experiència està garantida. (A partir de 6 anys).

egipto arqueologia niños
juego de arqueologia niños egipto

TOP 5: The Quest Pyramid – Juego de caja de rompecabezas de madera. Lleva tu experiencia de escape room a casa e intenta abrirla sin martillo

Aquest joc tan especial es diferencia de la resta per la perícia que exigeix, sense eines ni martells, però sí minuciositat i detall. Un trencaclosques ambientat a la Gran Piràmide d’Egipte amb què gaudiràn tant joves com adults. Endevinalles complicades, símbols místics i emocionants mecanismes oculten el secret a l’interior. Sens dubte aquest joc és el millor regal per a un amant de l’antic Egipte sense importar la seva edat.

juego arqueologia piramide
rompecabezas piramide egipto
enigmas egipto juego

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

[instagram-feed]